До Дня Гідності та Свободи у Києві відкрили сквер

До Дня Гідності та Свободи у Києві відкрили сквер

Фото
Укрінформ
У Києві до Дня Гідності та Свободи 21 листопада відкрили сквер імені Героя Небесної Сотні, Героя України - Володимира Мельничука.
Про це повідомили у прес-службі КО "Київзеленбуд" у Facebook.

"Цього року проведено капітальний ремонт цього скверу: висаджено 48 дерев, 388 кущів, облаштовано квітник та газон на площі 1300 м.кв, відремонтовано і встановлено металеву огорожу, проведено відновлення асфальтно-бетонного покриття на пішохідних доріжках, під'їзду до будинку на паркувальному майданчику загальною площею 1140 м.кв", - йдеться у повідомленні.

Сквер площею 0,48 га облаштували на проспекті Героїв Сталінграда, 51, що в Оболонському районі. Він буде не тільки місцем відпочинку для киян і гостей, а й ще раз нагадуватиме про те, як українці ціною втрачених життів продемонстрували на весь світ свою європейськість, гідність, нестримне прагнення до свободи.

Читайте також: До річниці Революції Гідності на Майдані відкрилася виставка

У Київзеленбуді зауважили, що на прилеглій до скверу території облаштовано алею пам'яті з влаштуванням пішохідних доріжок з ФЕМового покриття, висадкою листяних та шпилькових вічнозелених дерев, виконане декоративне оформлення центральної частини алеї з висадженням кущів і оформленням квітників.

У столиці відкрили сквер імені Героя Небесної Сотні Володимира Мельничука / Фото: Овсяннікова Юлія. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-