Другий благодійний аукціон

Другий благодійний аукціон "Подаруй дитині казку" пройде у Києві

Укрінформ
У Музеї історії Києва 19 листопада відбудеться другий благодійний аукціон «Подаруй дитині казку», на якому виставлено твори відомих українських митців.

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що передаукціонна експозиція лотів - скульптур і картин, наданих сучасними українськими митцями, - відкриється 16 листопада о 18.30 в Музеї історії Києва. Під час заходу можна буде поспілкуватись із організаторами, митцями, керівництвом музею. 

Вторговані на аукціоні кошти будуть використані на придбання мікроавтобуса, яким онкохворих дітей із лікарняних відділень перевозитимуть до дитячого реабілітаційного центру «Казковий світ». Він діє при міжнародному благодійному фонді «Сильні духом», який опікується реабілітацією дітей, хворих на рак, ВІЛ та розсіяний склероз.

Читайте також: Млинці для Ради Європи: українці Страсбурга провели благодійну акцію

До центру привозять малечу з усіх онкологічних відділень лікарень Києва. Зараз поїздки сюди здійснюються на таксі, але специфіка захворювання та стан дітей потребує, щоб їх доправляли спеціально обладнаним власним транспортом. Більшу частину коштів на придбання такого мікроавтобуса зібрано під час першого благодійного аукціону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-