Реконструкцію Шулявського мосту почнуть до кінця року - Кличко

Реконструкцію Шулявського мосту почнуть до кінця року - Кличко

Укрінформ
Реконструкція шляхопроводу на перетині проспекту Перемоги та вулиці Гетьмана в Києві розпочнеться в кінці цього року. 

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА

«Є вже всі узгодження, до кінця року роботи розпочнуться. І навесні наступного року вийдуть на повну потужність. Для повного запуску нової розв’язки потрібно півтора року", – наголосив мер.

Також Кличко зазначив, що для будівництва з’їзду праворуч із проспекту Перемоги на вул. Гетьмана доведеться знести частину цеху заводу «Більшовик».

Коментуючи проект реконструкції шляхопроводу, який вибрала столична влада, Кличко вкотре наголосив, що головними критеріями були вартість робіт, терміни втілення проекту та оптимальна організація руху.

«Трирівнева розв’язка, проект якої пропонували, гарно виглядає, але на неї потрібно більш ніж 3 мільярди гривень і близько трьох років на будівництво. Враховуючи те, що частина її проходила б глибоко під землею, потрібно було б провести, зокрема, великі роботи зі встановлення станцій відкачування води", – сказав Кличко.

Читайте також: Кличко перевірив, як триває ремонт на Набережному шосе та Пішохідному мосту

Як повідомлялося, проект реконструкції Шулявського мосту Містобудівна рада затвердила влітку. За даними столичної влади, схвалений варіант реконструкції транспортної розв'язки коштуватиме, за попередніми даними, 400 млн грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-