У Києві затримали осіб, які незаконно збували рецептурні ліки

У Києві затримали осіб, які незаконно збували рецептурні ліки

Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали групу осіб, які незаконно збували рецептурні ліки.Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"До управління протидії наркозлочинності надійшла інформація, що у приміщенні аптеки на вулиці Госпітальній, що у Печерському районі столиці, відбувається безрецептурний збут підконтрольних пігулок. У ході відпрацювання злочину поліцейські встановили, що власник аптеки замовляє препарати на оптовому складі. А потім незаконно збуває їх іншим особам, які у свою чергу здійснюють подальше розповсюдження", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Київська поліція у нічному клубі влаштувала "призов-party"

Працівники поліції провели санкціоновану контрольовану поставку, а у ході проведення обшуку за місцем мешкання фігурантів виявили та вилучили 1200 пігулок сонату, 2100 пігулок димедролу та 8 пігулок сібазону. Вилучені речові докази направили на експертизу.

Правоохоронці встановили, що збутом займалася група осіб.

За даним фактом слідчим відділом Головного управління Національної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення всього кола осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-