Суд обрав запобіжні заходи шістьом затриманим за погром Святошинського суду

Суд обрав запобіжні заходи шістьом затриманим за погром Святошинського суду

Укрінформ
Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжні заходи шістьом затриманим під час погрому у Святошинському райсуді. 

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці суду у Facebook

"Слідчими суддями Шевченківського районного суду міста Києва були розглянуті клопотання слідчих Шевченківського управління поліції про застосування запобіжних заходів особам, затриманим у Святошинському районному суді міста", - зазначили в суді.

За результатами розгляду клопотань слідчі судді ухвалили обрати запобіжні заходи у вигляді нічного домашнього арешту для Шевчука В.Р., Малафай В.В., Чепелянського Є.Ю. та Живодьора С.В.

Читайте також: Прихильники Коханівського “наштормили” Святошинський суд на півмільйона

Водночас до Виниченка О.І. суд застосував запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, а до Туренка А.М. - цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю (електронний браслет).

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок правоохоронці взяли штурмом залу Святошинського райсуду Києва, де з ночі забарикадувалися прихильники Коханівського. Операція із зачистки зали суду тривала близько 5 хвилин. Затримано 30 людей.

Коханівського затримали за звинуваченням у хуліганстві 21 жовтня. Між ним і Русланом Качмалою (позивний "Рем") виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Коханівський кілька разів влучив у "Рема" з пістолета гумовими кулями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-