КМДА шукає юристів та міжнародників

КМДА шукає юристів та міжнародників

Укрінформ
В апараті виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В".

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє офіційний інтернет-портал КМДА. 

Зокрема, конкурс оголошено на посади:

головного спеціаліста відділу законопроектної та методичної роботи юридичного управління (2 посади);

головного спеціаліста відділу опрацювання проектів актів Київського міського голови, Київської міської ради та виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) юридичного управління (повторний конкурс);

головного спеціаліста відділу перспективного розвитку та координації проектів управління міжнародних зв’язків.

Документи можна подати до 18:00 7 листопада 2017 року. Конкурс відбуватиметься 10 листопада 2017 року о 10:00 за адресою: вул. Хрещатик, 36.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява особи, в якій необхідно повідомити про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надати згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнена особова картка встановленого зразка;

7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається в порядку, передбаченому Законом України "Про запобігання корупції").

Заяви, зазначені у п. 2 і 3, пишуться власноручно.

Читайте також: Вакансії міністерств: конкурс у директорати – 30 осіб на місце

За бажанням можна додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності та репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Люди з інвалідністю, які бажають взяти участь у конкурсі та потребують у зв’язку з цим розумного пристосування, можуть подати заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

З посадовими обов’язками, кваліфікаційними вимогами до головного спеціаліста зазначених відділів можна у розпорядженні Київського міського голови № 810.

Більш детальну інформацію про проведення конкурсу можна дізнатися за тел.: +38 (044) 202-74-07 або електронною поштою kadry@kma.gov.ua (Наталія Литвиненко).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-