Київський вокзал знову працює, вибухівки не знайшли

Київський вокзал знову працює, вибухівки не знайшли

Укрінформ
Інформація про мінування залізничного вокзалу у Києві не підтвердилася. Жодних вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця". 

"Інформація про мінування залізничного вокзалу у Києві не підтвердилася. Жодних вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили", - йдеться у повідомленні.

Зараз  вокзал працює у звичному режимі.

Як зазначили в прес-службі, повідомлення невідомої особи щодо мінування залізничного вокзалу  надійшло до поліції м. Києва 24 жовтня о 7:10,  у зв’язку з цим було евакуйовано пасажирів та персонал вокзалу. 

Пасажирські поїзди при цьому відправляються за графіком. Здійснити на них посадку, доки тривала перевірка вокзалу, пасажири могли через східний та західний підземні переходи.

На приміському вокзалі працювала каса № 117 для повернення квитків у разі відмови під поїздки, а також у касах № 115, 116 та № 124 пасажири мали змогу  роздрукувати квитки, які оформили через Інтернет.

Читайте також: У Калуші спіймали “серійного мінера”, який щойно вийшов з тюрми

За даними "Укрзалізниці", це не перший випадок повідомлення про замінування  залізничних вокзалів з початку 2017 року. Жодне із них не підтвердилося. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-