Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Я ніколи не буду нейтральною, коли принижують прапор

Я ніколи не буду нейтральною, коли принижують прапор

Блоги
Укрінформ
Мене колотить, коли людина, обгорнувшись у прапор як в накидку від дощу, сидить на ньому в кріслі ВР, ходить в буфет чи вбиральню, влаштовує вуличні потасовки.

На фронті Прапор має сакральне значення. В кожному бліндажі чи казармі - прапор на стіні, поряд дитячі малюнки, теж з прапором. 

Прапор - над нашими позиціями, в наших частинах, в кімнатах бійців. Не тому, що такий наказ згори, а тому що так треба самим хлопцям. Ставлення до свого прапору- містичне. Вітер степовий пообтріпає кінчики, сонце злиже яскравіть фарб, дощ випре, а хлопці не поспішають на нове полотнище міняти, бо прапор живий, він з ними обстріли пройшов, він фартовий, він наш. 

Прапором вкривають загиблих наших Героів. Ще з Майдану... 

Тут мене фейсбучні умніки три дні пісочать у своіх коментарях, ай-яй-яй, як посміла, дозволила собі емоціі і нестриманість ,"село вона необразоване, емоційна женщіна" і місце ій на кухні, і в такому ж дусі. Бо ж справжній віце-спікер має бути стриманим, інтелігентним, нейтральним і ніяким):

Так, має бути стриманим і інтелігентним. Бажано, щоб і навколо не з шашками ганяли, не виривали в головуючого мікрофон і не видирали стільця з-під ніг, не блокували щодня трибуну . Але то все другорядне, переживем, будемо стриманими): . 

Але я ніколи не буду нейтральною, коли принижують і маргіналізують символи Украіни. Мене колотить, коли людина, обгорнувшись в прапор як в накидку від дощу, сидить на ньому в кріслі ВР,  ходить в буфет чи вбиральню, влаштовує вуличні потасовки. 

Я буду на стороні наших воїнів, які захищають Украніу і яким в тій святій справі допомогає наш прапор, один із символів нашоі державності. Не розумію тих, хто навіть прапор власноі Краіни боїться чи не вважає за потрібне публічно захистити від спроб маргіналізувати, розмити сакральність символіки Держави.

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-