Користувачі соцмереж знайшли особисті фото викрадачки дитини у Києві

Користувачі соцмереж знайшли особисті фото викрадачки дитини у Києві

Укрінформ
У дописах користувачів соцмереж з'явилася інформація про те, що викрадення немовляти в Києві здійснила Дарина Литовченко.

Про це повідомляє 24 канал.

Відтак, на світлинах у скріншотах з її сторінок у "Вконтакте" та Facebook (дівоче прізвище Неділько, Даяна у соцмережах) жінка справді схожа на підозрювану у викраденні дитини.

Наразі відомо, що дівчині 20 років, а її чоловік є на рік старшим.

В коментарі 24 каналу дядько дівчини Сергій Качуровський сказав, що вона поводилася досить замкнено, іноді приховувала де і чим займається. Нерідко не ночувала вдома.

Читайте також: Поліція показала, як затримували викрадачів дитини у Києві

Чому дівчина наважилася на викрадення немовляти, рідні не знають.

"Що я можу сказати, ми ніколи не розуміли її намірів у житті. Вона завжди подавала подвійну інформацію. Багато брехала свого часу. Чому вона так вчинила, я не знаю", – розповів Качуровський.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали немовля. Чоловік прийшов разом з двомісячною дівчинкою у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дитиною під сходами на першому поверсі будинку, а сам пішов у групу. А коли за кілька хвилин повернувся, знайшов порожню коляску без переносного кошика. Наразі двох викрадачів затримано. Ними виявилося подружжя з розташованого поблизу столиці міста Вишгород, яке кілька тижнів тому втратило свою новонароджену дитину.

Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-