Поліція показала, як затримували викрадачів дитини у Києві

Поліція показала, як затримували викрадачів дитини у Києві

Відео
Укрінформ
У поліції опублікували відео затримання викрадачів немовляти у Києві.

Голова Нацполіції Сергій Князєв написав на своїй сторінці у Facebook, що пишається роботою співробітників очолюваної ним служби.

"Вітаю оперів. Для всіх небайдужих громадян ще раз доводжу, що карний розшук існує. З повагою. Пишаюсь", - написав він.

На сайті Нацполіції опубліковано також фото з місця затримання викрадачів дитини. 

Затримання відбувалося на території пилорами у селі Новосілки Вишгородського району, де, за словами оперуповноваженого Вишгородського управління поліції Ігоря Молчанова,  співмешканець жінки, яка викрала дитину, протягом 9-ти місяців працював і жив.

Читайте також: Викрадачка дитини у Києві заявляє, що “рятувала” її від біологічного батька

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали немовля. Чоловік прийшов разом з двомісячною дівчинкою у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дитиною під сходами на першому поверсі будинку, а сам пішов у групу. А коли за кілька хвилин повернувся, знайшов порожню коляску без переносного кошика. Наразі двох викрадачів затримано. Ними виявилося подружжя з розташованого поблизу столиці міста Вишгород, яке кілька тижнів тому втратило свою новонароджену дитину.

Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-