Викрадачка дитини у Києві заявляє, що “рятувала” її від біологічного батька

Викрадачка дитини у Києві заявляє, що “рятувала” її від біологічного батька

Відео
Укрінформ
Жінка, яку підозрюють у викраденні двомісячної дівчинки на території дитсадка у Києві, заявила, що біологічний батько дитини нібито хотів здати її у притулок.

Про це вона повідомила у відеоінтерв'ю, яке опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

Так, за словами жінки, відразу після викрадення немовляти вона сіла у маршрутку і поїхала у Вишгород, де проживає. На запитання, що вона робила з дитиною протягом ночі, відповіла, що гралася і годувала. Продукти і памперси підозрювана купувала в аптеці у Вишгороді.

Крім цього, за словами затриманої, вона нібито почула від справжнього батька дитини, що немовля йому не потрібне, і він має намір віддати дитину до притулку. Тож, за словами підозрюваної, вона вирішила забрати її, а потім нібито планувала принести до поліції і пояснити ситуацію.

Читайте також: Поліція Києва повідомила шокуючі подробиці про викрадачів дитини

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали немовля. Чоловік прийшов разом з двомісячною дівчинкою у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дитиною під сходами на першому поверсі будинку, а сам пішов у групу. А коли за кілька хвилин повернувся, знайшов порожню коляску без переносного кошика. Наразі двох викрадачів затримано. Ними виявилося подружжя з розташованого поблизу столиці міста Вишгород, яке кілька тижнів тому втратило свою новонароджену дитину.

Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-