Підозрювана у викраденні дитини відстежувала маршрут батька - поліція

Підозрювана у викраденні дитини відстежувала маршрут батька - поліція

Укрінформ
Поліція встановила, що жінка, яку підозрюють у викраденні немовляти в дитсадку Києва, відстежувала маршрут батька дитини з коляскою.

Про це повідомляє поліція Києва

"Оперативники встановили, що зловмисниця стежила за чоловіком із коляскою: камери відеонагляду зафіксували її за маршрутом руху батька з дитиною", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на відеокамерах, встановлених на будівлі дошкільного закладу зафіксоване викрадення дитини: жінка розмовляла по телефону перед входом, потім зайшла у приміщення, а повернулася із дитячою переносною колискою. При цьому вона кілька разів обернулася і втекла.

Також в поліції повідомили, що зловмисницю на фото впізнав батько викраденої дівчинки і повідомив, що бачив її дорогою до садочка.

На пошуки дівчинки задіяний весь особовий склад Оболонського управління поліції та оперативний блок поліції Києва.

Читайте також: Із дитсадка у Києві викрали немовля. Поліція розшукує зловмисника

В поліції повідомили прикмети жінки: на вигляд до 30-ти років, темне волосся, середньої статури. Одягнена у сині штани, чорні кросівки із рожевими вставками, чорну куртку із капюшоном. Також мала при собі невеликий чорний рюкзак із голубими вставками.

Якщо ви маєте інформацію про місце знаходження дитини або впізнали жінку, яка викрала немовля, поліція просить повідомити за телефонами: 102 або 097-096-07-74.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали двомісячну дитину. Чоловік прийшов разом з двомісячною дитиною у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дівчинкою під сходами на першому поверсі будинку, а сам пішов у групу. А коли через кілька хвилин повернувся, знайшов порожню коляску без переносного кошика.

Прикмети дівчинки: двомісячна дитина, загорнута у "конвертик" білого кольору, одягнена в рожеву шапочку на зав'язках, рожеву махрову кофтинку, сині повзунки.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу. Покарання за цією статтею передбачає до п'яти років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-