Викрадення дитини в Києві: у мережу виклали фоторобот підозрюваної

Викрадення дитини в Києві: у мережу виклали фоторобот підозрюваної

Фото
Укрінформ
У мережі з'явився фоторобот жінки, яка підозрюється у викраденні дитини на території дитячого садка у Києві в п'ятницю, 20 жовтня.

Фото опублікував адвокат Олег Веремієнко на своїй сторінці в Facebook.

«Опис підозрюваної: зріст 160-165 см, вік: 20-25 років, римський (грецький) ніс, шкіра біла, веснянки на обличчі, волосся каштанове, фарбоване, статура: збита, нехуда, широка попа. Зачіска: дві косички або дреди. Особливі прикмети: залисини на голові», - написав він.

За словами Веремієнка, жінка була взута у кросівки Adidas з рожевими вставками та шнурками.

«Можливо, займалася айкідо. Може проживати в Києві (Оболонь) або Вишгороді. Телефонуйте 102 або пишіть в коментах», - додав він.

Читайте також: З'явився запис викрадення немовляти в Києві

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали двомісячну дитину. Чоловік прийшов разом із двомісячною дитиною в дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дівчинкою під сходами на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожню коляску без переносного кошика.

Прикмети дівчинки: двомісячна дитина, загорнута у "конвертик" білого кольору, одягнена в рожеву шапочку на зав'язках, рожеву махрову кофтинку, сині повзунки.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу. Покарання за цією статтею передбачає до п'яти років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-