Автобуси змінили маршрути через акції в центрі Києва

Автобуси змінили маршрути через акції в центрі Києва

Укрінформ
У зв'язку з посиленими заходами забезпечення публічної безпеки в центральній частині столиці продовжено зміни у роботі автобусів маршрутів №№24,55,62.

Про це повідомляє прес-служба КП «Київпастранс».

«Станом на 20 жовтня від початку руху продовжено зміни у русі автобусів маршрутів №№24,55,62 у зв'язку з посиленими заходами забезпечення публічної безпеки в центральній частині під час перекриття деяких вулиць», - йдеться у повідомленні.

Рух маршрутів організовано таким чином: автобуси маршруту № 24 курсуватимуть від залізничного вокзалу Центральний до стадіону Динамо ім. Лобановського; автобуси маршруту № 62 організовано на двох ділянках: від Ботанічного саду до ст.м. «Арсенальна» від Контактової площі до стадіону Динамо ім. Лобановського; автобуси маршруту №55 організовано за власною схемою до вул. Старонаводницька - вул. Генерала Алмазова - бул. Л.Українки - вул.Басейна - ст.м «Палац Спорту».

Читайте також: Київенерго не може визначитись з початком опалювального сезону

Як повідомлялося, у зв'язку з проведенням акцій, організованих кількома політичними силами і громадськими організаціями, із 17 жовтня внесено зміни у русі автобусів згаданих маршрутів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-