Столичні поліцейські затримали киянина, який викинув з таксі гранату

Столичні поліцейські затримали киянина, який викинув з таксі гранату

Укрінформ
Столичні поліцейські затримали 27-річного киянина, який викинув з автомобіля гранату з метою уникнення відповідальності за її незаконне зберігання.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції у Києві.

"Подія трапилася на вулиці Бальзака. Під час патрулювання території Деснянського району столиці працівники поліції охорони помітили, як із салону автомобіля Lanos  чоловік викинув гранату. Правоохоронці негайно зупинили транспортний засіб та викликали слідчо-оперативну групу. На місці події затримали 27-річного пасажира таксі", - йдеться у повідомленні.

Як пояснив правоохоронцям затриманий, помітивши автомобіль із поліцейськими, він вирішив викинути гранату, щоб уникнути відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів. 

Слідчий відділ Деснянського управління поліції розпочав за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У поліції Києва сказали, що буде вандалам за мурал із Іваном Павлом ІІ

Вилучена граната та запал до неї відправлені на експертне дослідження. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. 27-річному киянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-