Будівництво скандальної АЗС на Ревуцького зупинили

Будівництво скандальної АЗС на Ревуцького зупинили "до завершення спорів"

Укрінформ
У концерні «Галнафтогаз» заявили про призупинення будівництва автозаправної станції ОККО на вулиці Ревуцького у Києві, де раніше сталися сутички між протестувальниками та поліцією.

Про це повідомляє прес-служба ОККО. 

«Для того, щоб розібратися в ситуації, яка склалася навколо АЗК на Ревуцького, 8-К, ПАТ «Концерн Галнафтогаз» провів переговори із забудовником земельної ділянки і фактичним власником нерухомості ТОВ «Гуель Парк». В рамках зустрічі було прийнято спільне рішення про зупинку будь-якого виду робіт з реконструкції об'єкта нерухомості під АЗК до завершення всіх спорів у правовому полі», - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: АЗС на Ревуцького: суд заарештував ділянку і заборонив будівництво

Як повідомляв Укрінформ, раніше Апеляційний суд Києва заарештував земельну ділянку й заборонив будівництво на території автозаправної станції на вулиці Ревуцького у Києві, де сталися погроми з боку протестувальників. 

Ввечері 4 жовтня активісти партії «Національний корпус» і місцеві мешканці розгромили автозаправну станцію, яку вони вважають незаконною. На місці події на вулиці Ревуцького, що на масиві Позняки у Києві, також сталися сутички погромників із поліцією, яка спершу намагалася перешкодити руйнуванню, але потім відступила. За повідомленнями, постраждали кілька людей із обох сторін. 

Зокрема, за інформацією начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, під час сутичок постраждали троє патрульних.

У середині липня Київська міська рада запустила процес розірвання договору на оренду земельної ділянки на вулиці Ревуцького, 8, де ведеться будівництво автозаправної станції. Наприкінці липня влада Києва повідомила, що домовилася з компанією ОККО про призупинення будівництва АЗС на Ревуцького. Однак, як зазначають місцеві жителі, будівництво заправки не припинилося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-