Кличко передав символічний ключ директору

Кличко передав символічний ключ директору "Театру на Подолі"

Укрінформ
Мер Києва під час церемонії відкриття Київського академічного драматичного Театру на Подолі передав символічний ключ від театру його директору Віталію Малахову.

Ключі міському голові передали меценати - корпорація Рошен. Участь у відкритті театру взяли Президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною, повідомляє сайт Віталія Кличка.

"Я вітаю всіх - киян, митців і театральну громадськість, - з тим, що в столиці  відкривається новий театр. Новий за технологічними можливостями, за організацією простору, зручністю для глядача. Це справді перший театр подібного рівня в Києві. Те, що я тут бачив, - відповідає світовим стандартам", - зазначив Віталій Кличко. 

Він відзначив, що театр на Подолі був одним з довгобудів столиці. "Правда, трохи молодшим за Подільсько-Воскресенський міст", - пожартував Кличко. І подякував меценатам за співпрацю, за розуміння своєї соціальної відповідальності.

Мер Києва відзначив, що було багато суперечок в суспільстві щодо фасаду приміщення: комусь він не сподобався, а комусь навпаки - сподобався. Через це відкриття трохи затягнулося. "Але, я переконаний, всі суперечки щодо театру на Подолі припиняться, коли тут почнуться вистави", - наголосив Віталій Кличко.  

Читайте також: Кличко сказав, коли Києву дадуть тепло

Також у коментарі журналістам мер відзначив, що робоча група, яка була створена і працювала разом з представниками громади, знайшла компромісне рішення і звернулася за експертизою об‘єкту. Зараз ця робоча група також напрацьовує рішення щодо співпраці меценатів і громади в майбутньому.

Київський міський голова відзначив, що театр на Подолі - це новий майданчик у Києві не тільки для українських акторів, а й для гастролей театральних труп світового рівня, для проведення фестивалів та інших заходів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-