Kyiv Marathon: Юлія Черницька першою пробігла півмарафон із двійнятами у візочку

Kyiv Marathon: Юлія Черницька першою пробігла півмарафон із двійнятами у візочку

Фото
Укрінформ
Фітнес-тренер та матір чотирьох донечок Юлія Черницька сьогодні встановила національний рекорд й першою пробігла півмарафонську дистанцію Wizz Air Kyiv City Marathon разом зі своїми дітьми в колясці.

Жінка бігла  в складі команди фонду "Таблеточки", щоб  зібрати кошти на купівлю препарату "Преднізолон" для дітей з онкозахворюванням, повідомляє Kyiv Marathon у Facebook.

"Юлія Черницька сьогодні встановила національний рекорд й перша в Україні пробігла півмарафонську дистанцію разом зі своїми дітьми", - йдеться в повідомленні.

Юлії Черницькій 31 рік, вона - засновник проекту Fitness mama та фітнес тренер у післяпологовий період.

Напередодні марафону вона написала на сайті "Таблеточки" про мету забігу. 

"8 жовтня я пробіжу 21 км на Wizz Air Kyiv City Marathon і зроблю це разом із коляскою і моїми двійнятами. Я хочу не просто пробігти дистанцію, а й допомогти іншим дітям. Тому я буду бігти в складі команди фонду "Таблеточки" і збирати 50 тисяч гривень на покупку препарату "Преднізолон". Цей препарат необхідний для протоколу лікування лейкозів у дітей, але він не зареєстрований в Україні, волонтери фонду привозять його з Відня. Український аналог "Преднізолону" має небезпечні для життя побічні дії: він може викликати алергічну реакцію у вигляді задухи. Тому я хочу закрити потребу в імпортних ліках відразу для дванадцяти дітей. 50 тисяч гривень вистачить на придбання 80 упаковок”,  -  підкреслила  Черницька.

Читайте також: Київський марафон виграв Артем Піддубний з Донеччини

 Як повідомляв Укрінформ, в неділю, 8 жовтня у столиці  проходить VIII міжнародний Київський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. На Майдані Незалежності стартували 10 тисяч бігунів з 52 країн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-