Небазарний день: столична влада хоче знести ринок

Небазарний день: столична влада хоче знести ринок "Троєщина"

Укрінформ
У Києві стартували громадські слухання проекту детального плану території промрайону "Троєщина" у Деснянському районі.

Про це пише прес-служба КМДА.

Згідно з документом, ринкові комплекси на цій ділянці підлягають реконструкції, а частина комунальних об'єктів перепрофілюють у торговельні. У перспективі передбачено подовження просп. Генерала Ватутіна у напрямку Чернігова в обхід Броварів.

У КМДА обіцяють нову транспортну розв'язку на перетині проспекту Генерала Ватутіна з вулицями Братиславській, Миколи Драйзера та Електротехнічної. Крім того, у перспективі передбачено подовження просп. Генерала Ватутіна у напрямку Чернігова в обхід Броварів як дублера Броварського проспекту. Також буде подовження вул. Електротехнічної на ділянці від вул. Олександра Сабурова до вул. Марини Цвєтаєвої з транспортними розв'язками на одному рівні на перетинах з вул. Олександра Сабурова та вул. Марини Цвєтаєвої у вигляді саморегулівних кільцевих перетинів.

Експозиція проекту детального плану території промрайону "Троєщина" розміщена в приміщенні Деснянської РДА на просп. Володимира Маяковського, 29. Ознайомитися з томами проекту ДПТ можна в Департаменті містобудування та архітектури (за адресою: вул. Хрещатик, 32, 3 поверх, каб. 307) щовівторка з 13:00 до 17:00 та у п'ятницю з 10:00 до 13:00.

Читайте також: Київська поліція знайшла чималий “домашній арсенал”: кулемети й пістолети

Пропозиції слід подавати в письмовому вигляді в Департамент містобудування та архітектури за адресою: 01001, Київ вул. Хрещатик, 32 у термін 30 днів з моменту публікації оголошення в засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-