Вибух газу у столичній квартирі, є постраждалий

Вибух газу у столичній квартирі, є постраждалий

Фото
Укрінформ
У Дніпровському районі столиці у одному з житлових будинків через витік газу пролунав вибух, у результаті якого постраждав 55 – річний киянин.

Про це інформує прес-служба поліції Києва. 

«Близько 21:30 до чергової частини Дніпровського управління поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Бучми стався вибух та горить квартира. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група територіального та Головного управлінь поліції, працівники пожежної охорони, медики. По прибуттю на місце правоохоронці з'ясували: вранці за цією адресою сусіди почули запах газу та викликали аварійну службу. Працівники служби газу відключили оселю від газопостачання через аварійний стан кухонної плити. Проте, як зізнався сам господар, він самостійно зірвав газовий вентиль та підключився до газопостачання, внаслідок чого відбувся вибух», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті вибуху газоповітряної суміші в помешканні пошкоджено вікно, стіни, газова плита та меблі на кухні. Уточнюється, що окрім самої квартири, інших ушкоджень в будівлі немає.

Читайте також: Справу про теракт біля Палацу спорту в Харкові просили вести російською

«Хазяїна квартири з опіками голови та руки доставили до лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Дана подія належним чином зареєстрована у Журналі обліку заяв та повідомлень про вчиненні правопорушення Дніпровського управління поліції. Тож поліцейські опрацьовують зібрані матеріали та визначаються з правовою кваліфікацією події», - поінформували у прес-службі столичної поліції.

Фото: Поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-