АЗС на Ревуцького: суд заарештував ділянку і заборонив будівництво

АЗС на Ревуцького: суд заарештував ділянку і заборонив будівництво

Укрінформ
Апеляційний суд Києва заарештував земельну ділянку й заборонив будівництво на території автозаправної станції на вулиці Ревуцького у Києві, де напередодні сталися погроми з боку протестувальників.

Про це в четвер повідомляє Радіо Свобода.

«Апеляційна скарга прокуратури частково задоволена: накладено арешт на земельну ділянку в частині проведення будь-яких дій, пов’язаних з будівництвом АЗС», – повідомили в прес-службі суду.

Згідно з повідомленням, Апеляційний суд таким чином скасував рішення Дарницького райсуду Києва, який відмовився заарештувати земельну ділянку.

Ввечері 4 жовтня активісти партії «Національний корпус» і місцеві мешканці розгромили автозаправну станцію, яку вони вважають незаконною. На місці події на вулиці Ревуцького, що на масиві Позняки у Києві, також сталися сутички погромників із поліцією, яка спершу намагалася перешкодити руйнуванню, але потім відступила. За повідомленнями, потерпіли кілька людей із обох сторін.

Читайте також: Розгром АЗС на Ревуцького: постраждали семеро поліцейських і депутат

У середині липня Київська міська рада запустила процес розірвання договору на оренду земельної ділянки на вулиці Ревуцького, 8, де ведеться будівництво автозаправної станції. Наприкінці липня влада Києва повідомила, що домовилася з компанією «ОККО» про призупинення будівництва АЗС на Ревуцького. Однак, як зазначають місцеві жителі, будівництво заправки не припинилося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-