Мер Києва сподівається на правову оцінку силовиками подій на Ревуцького

Мер Києва сподівається на правову оцінку силовиками подій на Ревуцького

Укрінформ
Правоохоронні органи мають розібратися з ситуацією навколо конфлікту щодо будівництва автозаправки на вулиці Ревуцького у столиці.

Про це мер Києва Віталій Кличко зазначив під час засідання Київради у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора сталися сутички біля будівництва автозаправки на вулиці Ревуцького. За інформацією засобів масової інформації, там зламали паркан, трощили заправку, кидали димові шашки і, наскільки відомо, в основному це робили не місцеві мешканці, а молодики, які там були присутні, а яким чином вони там опинилися - невідомо. Я впевнений, що правоохоронні органи зможуть дати найближчим часом відповідь на це питання", - сказав Кличко.

Читайте також: У Києві мітингувальники розгромили автозаправку

Він зазначив, що столична влада вже давно намагається вирішити цей конфлікт у правовій площині. "Та, судячи з того, що там відбувається, не всіх влаштовує такий шлях. Я неодноразово зустрічався з ініціативною групою, яка виступає проти цього будівництва, з представниками компанії, що будує заправку, та з представниками політичних сил. За результатами цих зустрічей був напрацьований протокол доручень. Згідно  з ним було моє доручення призупинити будівельні роботи до проведення будівельно-технічної експертизи, містобудівних умов. Також перевірялася вся документація на будівництво. А спірні питання постановили вирішувати в судовому порядку", - розповів Кличко. 

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-