Пантелеєв заявляє, що комерційні комунальники не поспішають з актами готовності до зими

Пантелеєв заявляє, що комерційні комунальники не поспішають з актами готовності до зими

Укрінформ
Комерційні структури з управління житлово-комунальним господарством не поспішають оформляти акти готовності житла до зими. 

Разом з тим, ПАТ «Київенерго» назвало нову цифру готовності житлового фонду до опалювального сезону – майже 99%. Про це під час селекторної наради щодо підготовки опалювального сезону сказав заступник голови Київської міської адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вони не поспішають оформляти акти готовності», - заявив Пантелеєв, та зазначив, що у місті існує проблема з комерційними структурами, які управляють житлом.

Водночас, за словами Пантелеєва, заяви щодо неготовності столиці до опалювального сезону, про що заявило ПАТ "Київенерго", також не відображають реальної ситуації. 

«Уже в п`ятницю Київенерго назвало зовсім інші цифри, житловий фонд готовий до зими майже на 99%», - сказав Пантелеєв.

Він наголосив, що містом було виділено на підготовку до зими 500 млн грн. 

"Робота продовжується. Ми також перейшли на програму обладнання житлових будинків теплових пунктів з можливістю регулювання подачі теплоносія, залежно від температури повітря", - поінформував заступник київського голови.

Читайте також: Зубко спростував заяви Київенерго щодо неготовності столиці до опалювального сезону

Як зазначив під час селекторної наради віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, заяви ПАТ "Київенерго" щодо неготовності Києва до опалювального сезону не відповідають дійсності. Столиця, за даними уряду, на 99% готова підключити опалення у поточному сезоні.

ПАТ "Київенерго" минулого тижня заявляло, що в столиці готові до підключення опалення лише 52% будинків житлового фонду. Зокрема, лише 14% ОСББ та ЖБК у Києві отримали акти готовності до опалювального сезону. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-