У пожежі в Інституті харчових технологій загинула людина - ДСНС

У пожежі в Інституті харчових технологій загинула людина - ДСНС

Укрінформ
У приміщенні Інституту харчових технологій по вулиці вул. Володимирській у Києві, де 27 вересня увечері спалахнула пожежа, виявили останки людини.

Про це інформує столичне управління ДСНС.

"Враховуючи, той факт, що під час гасіння пожежі будівля була знеструмлена, для перевірки місця пожежі 28.09.2017 було направлено пожежно-рятувальний підрозділ, який під час огляду при денному освітленні у згарищі ліфтової кабіни виявив обвуглені рештки людського тіла невідомої статі", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС нагадали, що 27 вересня о 19:20 до оперативно-координаційного центру головного управління надійшло повідомлення про пожежу в приміщені на 8 поверсі в корпусі одного із університетів столиці по вул. Володимирській, 72.

Читайте також: У Києві горить будівля Інституту харчових технологій

На місце події негайно прибули рятувальники із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Інформації стосовно перебування людей в приміщеннях у позаробочий час вогнеборцям не надавали. Прибувши на місце, рятувальники одразу розпочали гасіння пожежі. О 20:04 займання на площі 30 кв. м було локалізовано, а о 20:10 ліквідовано.

Під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка 1948 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-