Знищення графіті на Грушевського: підозру досі нікому не пред’явили

Знищення графіті на Грушевського: підозру досі нікому не пред’явили

Укрінформ
Поліція Києва ще нікому не пред'являла підозру у провадженні про знищення патріотичних графіті на фасаді будинку на вулиці Грушевського.

Про це заявив начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко в інтерв'ю «Цензор.нет».

"Кримінальне провадження відкрито за статтею 194 КК (Навмисне пошкодження майна). Ми перевіримо, наскільки пошкодили це майно. Прокуратура розслідує за фактом знищення графіті... Нікому ще не пред'явлено (повідомлення про підозру - ред.). Так, і заявник до нас ще не прийшов, щоб підрахувати суму збитків. Я не розумію, навіщо було знищувати графіті, якою є мотивація. Ми запитаємо, коли він до нас прийде (якщо прийде)", - сказав Крищенко.

Читайте також: Вибух у День Незалежності: у поліції Києва сказали, чому не затримали нападників

Як повідомляв Укрінформ, раніше журналістка Тетяна Висоцька написала в Facebook, що з фасаду магазину люкс-меблів "Емпоріум" на вулиці Грушевського, 4 в Києві зникли патріотичні графіті, які були нанесені під час Революції гідності.

Український інститут національної пам'яті звернувся до поліції і Генпрокуратури, а поліція Києва почала перевірку за фактом знищення графіті.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив про порушення кримінального провадження за фактом знищення патріотичних графіті на Грушевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-