Київський центр зайнятості пропонує нову послугу

Київський центр зайнятості пропонує нову послугу

Укрінформ
Київський міський центр зайнятості створив нову послугу для роботодавців та безробітних з рекрутингового напрямку, яка має на меті якісно та оперативно підбирати кадри для мережевих підприємств України.

Про це Укрінформу розповіла начальник відділу по системній роботі з ринкоутворюючими підприємствами Київського міського центру зайнятості Людмила Сульженко.

"Наш відділ створений у травні 2017 року задля налагодження співпраці з крупними роботодавцями, а також із тими роботодавцями, які ще не працюють зі службою зайнятості, але мають наміри або ще вагаються. Ми зустрічаємося з такими керівниками, пропонуємо послуги з підбору персоналу. Тобто ми беремо вакансії і підшуковуємо людей саме під цю вакансію", - сказала Сульженко.

За її словами, підбір персоналу здійснюється не масово, а індивідуально з урахування потреб, побажань та вимог роботодавця. Вона наголосила, що основною метою такого напрямку роботи є знайти для компанії висококваліфікованого фахівця.

Таким чином, з Київським міським центром зайнятості вже співпрацюють такі провідні компанії, як "Київстар", "Comfy", "Huawei", "Нова пошта", "Позняки-Житло-Буд", "Інтелект-Сервіс", "Твій час" та інші.

У КМЦЗ повідомили, що наразі ведуться перемовини з іншими великими компаніями, які також мають намір співпрацювати у цьому напрямку.

"Будуть ще долучатися інші компанії, це тільки початок. Ми намагаємося задовольнити кадрові потреби компаній. Ми працюємо трохи в іншому форматі, ніж районні центри зайнятості. Для нас неважливо, чи ця людина безробітна, який в неї статус, ми шукаємо тих людей, які дійсно хочуть працювати, які готові змінюватись, які готові навчатися, які небайдужі до свого життя. І саме таких людей ми намагаємося працевлаштувати", - розповіла вона.

Читайте також: Кількість безробітних в Україні скоротилася на 12%

"У нас є ексклюзивний підбір і є елементи масового підбору фахівців. Для служби зайнятості - це не новий вид послуги, а оновлений, на засадах сучасного рекрутменту", - додала Сульженко. 

За словами начальника відділу, відповідна послуга значно спростить процедуру пошуку роботи, як для роботодавців так і для тих, хто шукає роботу.

Сульженко наголосила, що послуга з відбору підходящого працівника для роботодавця є безкоштовною. Скористатися цією послугою можна неодноразово, залежно від кількості  вакансій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-