Акції під Радою та НБУ: на вулиці вивели 2,5 тисячі правоохоронців

Акції під Радою та НБУ: на вулиці вивели 2,5 тисячі правоохоронців

Укрінформ
Для охорони правопорядку у Києві під час проведення двох акцій - профспілкової біля Верховної Ради і ще однієї біля Національного банку - у вівторок задіяно 2,5 тисячі правоохоронців.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні задіяно в столиці для захисту правопорядку до 2,5 тисячі правоохоронців. Це разом з військовослужбовцями Національної гвардії. У Києві проходитимуть 2 великі акції: під Верховною Радою і під Національним банком", - сказав Крищенко.

За його словами, загальна чисельність учасників цих акцій заявлена до 7 тисяч осіб.

Читайте також: У центрі Києва мітинг медиків. Грушевського перекрили

Правоохоронці обмежили рух на вулицях Грушевського та Інститутській.

"Станом на 9:30 ніяких сутичок чи порушень правопорядку не зафіксовано. Громадяни збираються, з'їжджаються з різних регіонів держави, ситуація спокійна. Будемо сподіватися, що в цілому ці акції також пройдуть спокійно", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві у вівторок заплановано проведення попереджувальної Всеукраїнської акції протесту Професійної спілки працівників охорони здоров'я України за солідарної підтримки членських організацій Федерації профспілок України. Хода рухатиметься до Кабінету міністрів, далі - до Верховної Ради й Адміністрації Президента.

Ще одну акцію планують провести активісти біля Нацбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-