Працівників СТО у Києві битою побив клієнт

Працівників СТО у Києві битою побив клієнт

Фото
Укрінформ
У Солом'янському районі Києва розлючений клієнт побив битою працівників станції технічного обслуговування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

Як розповіли правоохоронцям працівники СТО, на територію станції заїхали четверо невідомих і попросили замінити в автомобілі мастило. Їм відповіли, що доведеться трохи зачекати. Це розлютило клієнтів, і один із них кілька разів ударив працівника в обличчя, після чого нападник побіг до свого автомобіля, дістав биту та став бити нею інших працівників (потім лікарі "швидкої" діагностували в одного із працівників СТО закриту черепно-мозкову травму і перелом носа).

Коли співробітники СТО повідомили, що на території є відеокамери, нападник із товаришами побіг до приміщення із системою відеонагляду та забрав жорсткий диск із записом.

"Усіх учасників інциденту доставили до Солом'янського управління поліції, де правопорушники почали конфліктувати із правоохоронцями. Чоловіки зламали камеру відеоспостереження та пошкодили стелю у кімнаті прийому громадян територіального управління поліції", - інформують правоохоронці.

Працівників СТО у Києві битою побив клієнт

Поліція вилучила в авто нападників биту, жорсткий диск, тубус від РПГ, набої до гладкоствольної рушниці, газовий пістолет і пакет із речовиною білого кольору. Усі ці речі відправили для проведення експертизи, після якої можлива додаткова правова кваліфікація дій зловмисників, зауважили у поліції.

Відомості за цим фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком до семи років.

Читайте також: У Києві цьогоріч кількість квартирних крадіжок зменшилася на 35%

Одного з нападників – 30-річного киянина - затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, іншим трьом вручено повістку про виклик для проведення слідчих дій.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-