Центр Києва перекривають через марафон

Центр Києва перекривають через марафон

Карта
Укрінформ
У Києві в неділю, 10 вересня, через проведення марафону Intersport Ukraine run 2017 перекриють ряд центральних вулиць, через що вносяться зміни в роботу міського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Київпастрансу. 

"10 вересня 2017 року вносяться зміни у роботу автобусів маршрутів №№ 55, 62, 24, 114 та тролейбусів маршруту № 38 у зв’язку з проведенням спортивного заходу", - зазначається у повідомленні.

Пробіг відбудеться за маршрутом: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – вул. Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик. 

З 9 год. до 11 год. 30 хв. рух транспорту буде організовано по трасі:

тролейбуси маршруту № 38 курсуватимуть від ст.м. "Видубичі" до бульв. Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної);

автобуси маршруту № 55 курсуватимуть від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за діючою трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – бульв. Лесі Українки – вул. Басейна – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – ст.м. «Палац Спорту» – вул. Еспланадна – бульв. Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за діючим маршрутом;

автобуси маршруту № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової площі до Європейської площі та від Ботанічного саду до бульв. Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної). 

З 9 год. до 13 год. рух транспорту  буде організовано по трасі:

автобуси маршруту № 24: від залізничного вокзалу Центральний до ст.м. "Площа Льва Толстого";

автобуси маршруту № 114: на ділянках від вул. Милославської до Європейської площі та від залізничного вокзалу Центральний до Софійської площі. 

З 11 год. до 13 год.автобуси маршруту № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової площі до Європейської площі та від Ботанічного саду до ст. м. "Арсенальна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-