Шкіряк не виключає, що вибух авто біля Бессарабки перекваліфікують у теракт

Шкіряк не виключає, що вибух авто біля Бессарабки перекваліфікують у теракт

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк не виключає, що вибух автівки в центрі Києва біля Бессарабської площі може бути перекваліфіковано в теракт.

Про це він сказав в ефірі 112 каналу.

«Ми не виключаємо, що цей резонансний злочин і стаття може бути перекваліфікована з навмисного вбивства у терористичний акт, але це питання подальших слідчих дій, і по мірі надходження інформації ми будемо про це повідомляти», - сказав Шкіряк.

Він зазначив, що враховуючи особисту персоналію загиблого, наразі з'ясовується все необхідне, щоб встановити обставини цього злочину.

«Відпрацьовуються всі версії, це може бути і ФСБ, тобто російські спецслужби, це може бути і замовне вбивство, і особиста неприязнь, і кримінальні розбірки. Я б хотів, щоб ми дали можливість ефективно попрацювати слідчо-оперативним групам, для того, щоб розібратись з цією резонансною справою», - сказав Шкіряк.

Він також зазначив, що з дитиною наразі все добре, а жінці надається вся необхідна медична допомога.

Читайте також: Вибух на Бессарабці: з'явилося відео з камери спостереження

Нагадаємо, під час вибуху в автомобілі на Бесарабці у Києві загинув Тимур Махаурі. Разом з ним в авто перебувала жінка та дитина. Жінка отримала тяжкі ушкодження, їй відірвано ногу, життю дитини нічого не загрожує. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-