Поліція шукає свідків вибуху на Грушевського

Поліція шукає свідків вибуху на Грушевського

Укрінформ
Слідче управління Головного управління Національної поліції  у місті Києві закликає громадян, які мають будь-яку інформацію у зв'язку з вибухом на вулиці Грушевського 24 серпня цього року, надати свідчення.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. 

"Зараз проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення свідків та очевидців події. У зв’язку з цим слідче управління ГУ НП у м. Києві закликає громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини вчинення злочину, звернутися до поліції", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що інформація про цю подію необхідна для належного розслідування і встановлення осіб, причетних до вибуху.

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня 2017 року о 14.00 невідома особа на тротуарі, що напроти Національного художнього музею на вулиці Грушевського, 6, застосувала невстановлений вибуховий пристрій та вчинила замах на умисне вбивство трьох громадян. У результаті дві жінки та чоловік отримали тілесні ушкодження.

Слідче управління Головного управління Національної поліції у м. Києві проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом замаху на умисне вбивство, згідно із ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Вибух на Грушевського: слідчі відпрацьовують версію замаху

Наразі проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення свідків та очевидців події. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-