Ділки облаштували дві потужні нарколабораторі у Києві

Ділки облаштували дві потужні нарколабораторі у Києві

Укрінформ
Правоохоронці у Києві викрили діяльність двох потужних нарколабораторій, які ділки облаштували у складських приміщеннях.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що ділки організували у складських приміщеннях в різних районах Києва нарколабораторії, де виготовляли прекурсор фенілнітропропен, що використовується для виготовлення психотропних речовин амфетамінового ряду», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків у нарколабораторіях та за місцями проживання фігурантів справи співробітники спецслужби вилучили понад сто кілограмів фенілнітропропену, понад двісті літрів інших прекурсорів (ртуть, нітроетан, ацетон, соляна і сірчана кислоти) та лабораторне обладнання. У наркоділків також вилучено банківські картки, через які легалізувались отримані гроші.

За даними оперативників, зловмисники щодня реалізовували наркозалежним із Києва та області до п'яти кілограмів прекурсору на суму майже вісімдесят тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 311, ч. 2 ст. 306 Кримінального кодексу України, трьом організаторам наркобізнесу повідомлено про підозру.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-