На шкільному стадіоні у столиці знайшли тіло вбитого чоловіка

На шкільному стадіоні у столиці знайшли тіло вбитого чоловіка

Укрінформ
У Києві у понеділок вранці на території шкільного стадіону виявлено тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

Про це написала прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик у Facebook.

«На жаль, не можу прокоментувати, а відтак спростувати пост дописувача про вбивство чоловіка та жінки і госпіталізацію ще одного потерпілого у лікарню, тому пишу тут. Ось офіційна інформація про вбивство чоловіка на шкільному стадіоні у столиці. Потерпілого із ножовими пораненнями виявили сьогодні вранці на стадіоні біля підсобного приміщення. За попередньою інформацією потерпілий - особа без постійного місця проживання, його анкетні дані не встановлені», - написала Блищик.

Вона зазначила, що слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала місцевих мешканців та працівників освітнього закладу. Судово-медичний експерт виявив на тілі чоловіка колото-різані рани. Із місця події правоохоронці вилучили кухонний ніж.

Читайте також: Атака на мечеть у Кабулі: кількість загиблих збільшилась вдвічі

«Відомості зареєстровані. Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення обставин скоєння тяжкого злочину та затримання осіб, причетних до вбивства», - додала Блищик.

Раніше у Facebook громадський активіст Назар Приходько повідомив, що у Києві, на території школи №139 було знайдено два трупи: охоронець з 3 ножовими пораненнями, і дівчина з перерізаним горлом. Ще одного хлопця, за його словами, з ножовими пораненнями доправили до реанімації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-