У київських наркодилерів вилучили понад шість кілограмів амфетаміну

У київських наркодилерів вилучили понад шість кілограмів амфетаміну

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали групу наркодилерів та діючого працівника поліції, який організував їхню злочинну діяльність та забезпечував прикриття.

Про це інформує прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

«До злочинної групи, яку організував оперуповноважений відділу столичного главку поліції, він залучив чотирьох місцевих мешканців віком від 25 до 29 років. Зловмисники діяли з квітня 2015 року. В орендованих помешканнях, використовуючи спеціальне обладнання, вони незаконно виготовляли психотропну речовину - амфетамін, яку у подальшому оптом реалізовували дрібним наркозбувачам. Для уникнення викриття місце розташування нарколабораторії постійно ними змінювалось», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за адресами проживання фігурантів провадження правоохоронці виявили та вилучили понад 2,5 кг порошкоподібної речовини амфетамін та близько 3,4 літрів цієї ж речовини у рідкому виді, пігулки екстезі, приладдя, а також хімічні реактиви, необхідні для виготовлення психотропних речовин.

Читайте також: Німецька поліція конфіскувала 5 тисяч пігулок екстазі у формі "портрету" Трампа

На даний час 5 затриманим особам, у тому числі поліцейському, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, зазначили в прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-