У Києві нападнику на банки дали 9 років

У Києві нападнику на банки дали 9 років

Укрінформ
У Києві за розбійні напади на банківські установи чоловіка засудили до дев'яти років ув’язнення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці затримали уродженця Херсону. Чоловік, погрожуючи пістолетом та гранатою, вкрав із приміщення банків понад 55 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Інциденти сталися у 2015 році в Оболонському районі столиці: протягом шести місяців зловмисник скоїв два розбійні напади на фінансові установи на вулиці Автозаводській.

Читайте також: У центрі Києва стріляли в чоловіка

"Чоловік діяв за такою схемою: демонструючи гранату та пістолет, він погрожував застосуванням зброї, вимагав у працівників фінансових установ зібрати всі гроші та покласти в поліетиленовий пакет. Загалом розбійник украв понад 55 тисяч гривень", - повідомили в поліції.

Завдяки проведенню оперативно-розшукових заходів зловмисника затримали. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, однак пояснити свої дії відмовився.

Вироком Оболонського районного суду Києва зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засуджено до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-