У Києві злодій виніс із роботи електроприладів на 100 тисяч

У Києві злодій виніс із роботи електроприладів на 100 тисяч

Фото
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали викрадача електрообладнання з меблевого виробничого цеху.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

"До Святошинського управління поліції звернулася приватний підприємець, яка займається виготовленням меблів. Заявниця вказала, що з виробничого цеху викрадено інструмент вартістю близько 100 тисяч гривень. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний робітник, який на той час ще не був офіційно працевлаштований на цьому виробництві, але жив на місці роботи", - йдеться у повідомленні. 

Чоловік, 1982 року народження, громадянин іншої держави, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю.

"Оперативники встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Під час допиту слідчі встановили, що підозрюваний двічі виносив обладнання. Здобиччю зловмисника стали: швейна машина, компресор до неї та промисловий степлер", - зауважують у столичній поліції.

Також повідомляється, що судом зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також: У Києві злодій "чистив" дачі та погреби на Осокорках

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото: поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-