У Києві злодій

У Києві злодій "чистив" дачі та погреби на Осокорках

Укрінформ
Правоохоронці Дарницького управління поліції  Києва затримали киянина, який обкрадав приватні будинки та погреби на Осокорках. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

"Працівники поліції затримали місцевого мешканця «на гарячому». Правоохоронці з’ясували: 35-річний чоловік не мав постійного місця проживання, нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки із проникненням. Йому без проблем вдавалося залазити у дачні будинки шляхом віджиму вікон і балконів. Звідти він викрадав усе цінне, яке потім перепродавав", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник  розповів правоохоронцям, що перед тим, як здійснити крадіжку, він спостерігав за будинками: наскільки часто приїздять господарі, чи заможні вони.

"Крадій вкотре заліз до приватного будинку, однак він ніяк не розраховував на те, що господар та працівники поліції були неподалік. Правопорушника затримали «на гарячому» з краденими речами у руках",- повідомляють у поліції.

Читайте також: Правоохоронці виявили у Києві майже 3 десятки нелегальних мігрантів

Слідчим відділом Дарницького управління столичної поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-