Вбивство іноземця у Києві: поліція затримала підозрюваного

Вбивство іноземця у Києві: поліція затримала підозрюваного

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці Києва затримали підозрюваного у причетності до вбивства іноземного громадянина, скоєного сьогодні вночі у Печерському районі столиці.

Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Чоловіка затримано, з ним працюють слідчі. Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають, збираються докази, встановлюються всі обставини події, встановлюються можливі свідки і мотиви вбивства, а також інші особи, які мали стосунок до цієї події», - зазначив Крищенко.

Він розповів, що правоохоронці швидко встановили автомобіль, на якому зникли злочинці з місця вбивства, і ввели по місту план «Перехоплення». Вже за кілька годин заходи дали результат - був знайдений автомобіль, у якому затримали чоловіка. При огляді в авто виявлені плями крові, гільзи та пошкодження від куль. 

Слідчі розпочали два кримінальні провадження: за фактом умисного вбивства – ст. 115 і за фактом заволодіння транспортним засобом (зловмисник утікав на автомобілі потерпілого) - ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, поінформували у поліції.

Читайте також: Поліція встановила особу вбитого у центрі Києва чоловіка

Як повідомлялося, у центрі Києва ввечері у середу, 23 серпня, невідомі застрелили громадянина іншої держави, 1988 р.н.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-