Київ пішохідний: на День Незалежності перекриють іще одну вулицю

Київ пішохідний: на День Незалежності перекриють іще одну вулицю

Карта
Укрінформ
На День незалежності України в Києві частина вулиці Ярославів Вал, на ділянці від Стрілецької до Івана Франка, стане пішохідною.

Про це повідомляють організатори ініціативи - ГО "Агенти змін" спільно з Аналітичним центром CEDOS.

"Ділянку вулиці Ярославів Вал між вулицями Стрілецька та Івана Франка з 24 серпня буде закрито для руху автомобілів. Частина Ярославового Валу від вул. І. Франка до Володимирської та вулиця Золотоворітська стануть двосторонніми", - йдеться в повідомленні.

За інформацією активістів, презентація нового пішохідного простору та обговорення ініціативи розпочнеться 24 серпня о 20:00 на вулиці Ярославів Вал між вулицями Стрілецька та Івана Франка.

Метою ініціативи, за інформацією організаторів, стало зниження надмірного транспортного завантаження однієї з найкрасивіших вулиць Києва та зменшення заторів у центрі.

Читайте також: П'ять станцій метро змінять графік роботи на День Незалежності

Також за інформацією активістів, на перекритій частині Ярославового Валу для активізації місцевої спільноти на вихідних відбуватимуться воркшопи та освітньо-інформаційні події, пов’язані з життям вулиці і сучасними підходами до міського розвитку. Крім того, планується проведення кількох кінопоказів та організація дитячої програми.

Ініціатори експерименту створили спеціальний веб-сайт з відповідями на поширені запитання щодо перекриття Ярославового Валу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-