Правоохоронці виявили у Києві майже 3 десятки нелегальних мігрантів

Правоохоронці виявили у Києві майже 3 десятки нелегальних мігрантів

Укрінформ
Правоохоронці виявили у Солом'янському районі Києва 29 нелегальних мігрантів. Трьох із них видворили за межі країни.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

 «У результаті спільно проведених зі співробітниками Державної прикордонної служби та Державної міграційної служби заходів щодо 148 осіб складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, 29 із них сплатили штрафи за порушення правил перебування в Україні. Видворено за межі України три особи. Іще один громадянин чекає видворення в пункті перебування іноземців та осіб без громадянства, оскільки відмовився виконувати рішення суду та не покинув територію держави у встановлені строки», - зазначив заступник начальника Солом'янського управління поліції Олег Волошин.

Читайте також: На Чернігівщині викрили завербованого ФСБ українця

Уточнюється, що під час практичного етапу операції оперативники районного управління поліції затримали ще одного іноземця за скоєння крадіжки. Потерпілий - житель Миколаївської області - повідомив поліцейським, що перебував на території залізничного вокзалу і виявив відсутність мобільного телефону. Техніку у присутності понятих вилучили у зловмисника та передали чоловіку.

«З'ясувалося, що іноземець неодноразово судимий за крадіжки на території України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі», - уточнив Волошин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-