КМДА: Ремонт у Київській дитячій лікарні №2 - початок глобальної реконструкції

КМДА: Ремонт у Київській дитячій лікарні №2 - початок глобальної реконструкції

Відео
Укрінформ
Вже восени маленькі пацієнти Київської міської дитячої клінічної лікарні №2 отримуватимуть медичну допомогу в оновлених приймальному відділенні та травмпункті.

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що запуск цих відремонтованих приміщень в експлуатацію є першим етапом глобальної реконструкції закладу.

"Упродовж найближчих місяців ми також плануємо замінити вікна на енергозберігаючі, утеплити будівлю, замінити покрівлю. А потім одразу візьмемось за капремонт першого поверху та вхідної групи", – наголосив Поворозник.

Він також розповів про суттєві зміни, що відбуваються і в облаштуванні Лікарні швидкої медичної допомоги.

"Вже до кінця року в ЛШМД після капремонту має відкритися нове відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги", – повідомив заступник голови КМДА і додав, що приведення такого без перебільшення стратегічного для киян медзакладу до відповідності світовим стандартам, не обмежується створенням сучасного емердженсі.

Читайте також: До кінця року в медзакладах Києва запрацює електронний запис до лікарів - заступник Кличка

"На сьогодні вже майже закінчено ремонт приміщень променевої діагностики, де незабаром мають запрацювати нові МРТ та СКТ, планується капітальний ремонт каналізаційних мереж, покрівель, фасадів тощо. А ще на базі закладу у 2018-му буде створено Центр серцево-судинної патології", – розповів Поворозник.

За його словами, сучасне обладнання та комфортні умови для пацієнтів і лікарів значно підвищують шанси на успішне лікування. Тож пряме завдання влади – забезпечити всім цим киян і зробити це якісно та якнайшвидше.

Фото: kievcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-