У Києві виведуть на вулиці додатково 3000 правоохоронців - поліція

У Києві виведуть на вулиці додатково 3000 правоохоронців - поліція

Укрінформ
У дні проведення матчу Ліги чемпіонів УЄФА та з нагоди хресної ходи до Дня Хрещення Русі в Києві посилять охорону правопорядку.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва. 

«Для охорони публічної безпеки і порядку в столиці упродовж 27-28 липня 2017 року будуть задіяні близько 3000 правоохоронців», - сказано в повідомленні.

Зокрема зазначається, що 26 липня на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Янг Бойз» (Берн, Щвейцарія). 

Відділ комунікації поліції Києва інформує, що для охорони громадського порядку буде залучатися понад 1300 правоохоронців та військовослужбовців Національної гвардії України.

Читайте також: Хрещення Київської Русі: рух столичного транспорту обмежать на кілька днів

Крім того, до правоохоронних органів та Київської міської державної адміністрації від митрополита Київського і всієї України Онуфрія надійшло повідомлення щодо проведення 27 липня 2017 року Хресної ходи від парку «Володимирська гірка» до Києво-Печерської Лаври та 28 липня 2017 року урочистої Божественної Літургії в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Також зазначається, що від патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета надійшло повідомлення щодо проведення Хресної ходи 28 липня 2017 року від Володимирського кафедрального собору до парку «Володимирська гірка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-