Благодійний аукціон Prozorro: тренування з Кличком купили за 150 тисяч

Благодійний аукціон Prozorro: тренування з Кличком купили за 150 тисяч

Укрінформ
Лот Віталія Кличка – спільне спортивне тренування з чемпіоном світу – продали на благодійному аукціоні Prozorro за 150 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба міського голови Києва Віталія Кличка. 

«Я радий, що в аукціоні на Prozorro визначився переможець, з яким я із задоволенням поділюся секретами спортивного тренування. Впевнений, це буде цікаво та корисно. І не тільки для того, хто тренуватиметься, - адже ці 150 тисяч гривень підуть на благодійність», - зазначив Кличко.

Аукціон за право тренування з Віталієм Кличком стартував сьогодні, 25 липня, об 11:11 і відбувався в три раунди. У ньому взяли участь 8 осіб. Найвища ставка, за якою визначився переможець, становила 150 тис. грн.

Читайте також: Володимир Кличко: Я й не думав, що боксуватиму так довго

Мер зазначив, що всі кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії. 

«Дуже добре, коли успішно втілюються соціальні ініціативи і благодійні акції, які допомагають рятувати і змінювати життя людей. Якщо я маю можливість, то завжди залюбки долучаюся до таких заходів. Тож коли представники системи Prozorro запропонували мені виставити на аукціон свій лот, я без жодних вагань погодився. Спільно будемо робити добрі справи», – підкреслив Кличко.

За умовами аукціону, тренування має відбутися протягом наступного місяця з дня торгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-