На Київщині затримали озброєних викрадачів людини

На Київщині затримали озброєних викрадачів людини

Укрінформ
Бородянські поліцейські під час санкціонованого обшуку приватного будинку в смт Клавдієво-Тарасове у закритій кімнаті на 2-му поверсі виявили побитого 28-річного киянина, який перебуває у розшуку за крадіжку. Виявилося, що 3 дні тому, на пляжі «Ланжерон» у м. Одеса, його викрали двоє невідомих.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Київської області у Facebook.

"Представившись представниками поліції, заштовхали молодика до автомобіля та повезли в невідомому напрямку. У подальшому утримували проти його волі у вищевказаному будинку та, застосовуючи фізичне насильство, вимагали за звільнення грошову винагороду - 30 тисяч доларів США. Поліцейські встановили та затримали підозрюваних у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисниками виявилися 40-річний киянин та 28-річний житель Вінницької області. З місця події вилучено зброю, засоби зв'язку та інші предмети, які вказують на їх причетність до вчинення подібних злочинів.

На даний час встановлюються всі обставини події. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-