Depeche Mode у Києві: на зупинках та в метро чергуватиме поліція

Depeche Mode у Києві: на зупинках та в метро чергуватиме поліція

Укрінформ
У Києві під час проведення концерту на НСК "Олімпійський" британського музичного гурту "Depeche Mode" правопорядок забезпечуватимуть близько 200 правоохоронців.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"19 липня 2017 року на НСК "Олімпійський" відбудеться виступ групи "Depeche Mode". Охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько 200 працівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції у місті Києві та військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до спортивного комплексу територіях, зупинках громадського транспорту та на станціях метрополітену. Співробітники патрульної поліції регулюватимуть дорожній рух на вулицях, наближених до спортивної арени.

Читайте також: Під час концерту Depeche Mode у Києві можуть закрити три станції метро

Київські правоохоронці закликають відвідувачів концерту дотримуватися встановлених правил поведінки, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам поліції у виконанні їх функцій щодо підтримання публічної безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку з проведенням 19 липня на НСК "Олімпійський" концерту гурту "Depeche Mode" можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену, а також обмеження на вхід для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-