У Києві відкриють комунальну школу та дитсадок

У Києві відкриють комунальну школу та дитсадок

Укрінформ
У вівторок на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали створення комунальної школи та дитячого садочку.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"Фінансування будівництва школи здійснює приватний забудовник. Він передасть загально-освітній заклад у власність міста в рахунок сплати пайової участі у розвиток соціальної інфраструктури столиці. Введення в експлуатацію заплановане за кілька місяців. Таким чином, школа зможе приймати перших учнів уже у вересні цього року", - зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

Школа І ступеня № 333 розташовуватиметься в новобудові на вул. Єлизавети Чавдар, 16 у Дарницькому районі столиці. Новий загально-освітній заклад розрахований на 360 місць.

Також цьогоріч у столиці з’явиться і ще один комунальний дитячий садок. Дошкільний навчальний заклад розміщуватиметься в новобудові на вул. Науки, 65 у Голосіївському районі міста.

Читайте також: Кличко: сьогодні відкриваємо новий сучасний дитсадок на Осокорках

"Проспект Науки є мікрорайоном інтенсивної забудови. Там наразі в електронній черзі перебуває понад 600 дітей віком до 6 років. Відкриття нового комунального дитсадка у цьому районі частково вирішить цю проблему, адже новий дошкільний заклад зможе прийняти 6 груп, а це приблизно 110 дітей", - повідомив Странніков.

Відповідні проекти рішення Київрада має розглянути на найближчій сесії.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-