Здорожчання метро у Києві: у касах видаватимуть лише по одному жетону

Здорожчання метро у Києві: у касах видаватимуть лише по одному жетону

Укрінформ
КП "Київський метрополітен" з 15 липня продаватиме у своїх касах по одному жетону в одні руки, оскільки жетони поступово виводяться з обігу.

Про це у Facebook повідомила речник підземки Наталія Макогон.

"Хто ставив собі нагадування - поповнюйте картки, щоб зекономити. При запису 50 поїздок кожна обійдеться у 3,5 грн до 15 липня та 4,5 грн після 15 липня. Загалом місткість картки 100 поїздок", - зазначила вона.

За словами Макогон, крім "Політехнічного інституту" (крайнє ліве вікно), метрополітен відкриває центр обслуговування пасажирів на "Майдані Незалежності" (крайнє ліве вікно) і готує ще два.

Читайте також: У Києві побудують нову станцію на червоній гілці метро

"Жетонів же стає все менше. Вони лишаються лише як разова поїздка. Тому у касах вони реалізовуватимуться по 1. У автоматах (у будь-якій кількості) по 1 або 2 в кожній транзакції", - зазначила вона.

Макогон додала, що проїзні зі знижками можна також записати на банківську картку MasterCard PayPass. "Visa PayWave поки надала рішення для разових проходів", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, київська влада планує з 15 липня підвищити вартість проїзду у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці. Зокрема, вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом, фунікулером встановлюється у розмірі 4 грн (зараз 3 грн). Поїздка в столичному метрополітені коштуватиме 5 грн (зараз 4 грн). При використанні пластикової безконтактної картки ціна однієї поїздки в метро становитиме від 5 грн (при поповненні на 1-9 поїздок) до 4,5 грн при поповненні на 50 поїздок. Вартість разового квитка на міську електричку становитиме 5 грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-