Вибух газу у Києві:  поліція з’ясовує, яких мешканців будинку не може знайти

Вибух газу у Києві: поліція з’ясовує, яких мешканців будинку не може знайти

Фото
Укрінформ
Поліція допомагає з ліквідацією наслідків вибуху в одному з житлових будинків у Голосіївському районі столиці.

Про це повідомляє департамент комунікації Нацполіції України.

"Правоохоронці забезпечують безперешкодний під’їзд спецтехніки ДСНС до місця вибуху, а також охорону місця події. Крім того, поліцейські з’ясовують місцеперебування кожного з 64 мешканців будинку", - інформують правоохоронці.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що в будинку, де стався вибух, зареєстровані 64 мешканці. Працівники поліції проводять опитування потерпілих і самих мешканців будинку.

«Підрахуємо і встановимо, яку кількість громадян ми не можемо знайти: може, на роботі, може на дачі. Але ця робота триває», – повідомив Князєв.

За його словами, на місці пригоди працюють заступник прокурора міста Київ і заступник голови Київської міськдержадміністрації. Крім того, на місці події перебуває міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Князєв зазначив, що поліцейські здійснюють охорону місця пригоди, а також забезпечують безперешкодний проїзд спецтехніки ДСНС для прибирання завалів на місці вибуху.

«Завдання поліції – забезпечити охорону громадського порядку», – наголосив високопосадовець.

Слідчі столичної поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в Голосіївському районі столиці.

Як повідомлялося, вчора у Києві о 13:35 стався вибух у житловому будинку поблизу станції метро «Голосіївська». За попередньою інформацією, у будівлі вибухнув газ.

Унаслідок вибуху загинуло двоє людей, п'ятеро госпіталізовані, одна потерпіла особа від госпіталізації відмовилася.

За інформацією КМДА, 23 особи, що постраждали внаслідок вибуху, оселилися в тимчасовому житлі, наданому мерією. Житло, яке отримали постраждалі, обладнане необхідною технікою.

Фото Вікторії Козак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-