“Лісова стрілянина”: встановили всіх учасників конфлікту на Оболоні

“Лісова стрілянина”: встановили всіх учасників конфлікту на Оболоні

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці встановлюють обставини стрілянини під час вирубування лісу на столичній Оболоні.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала начальник відділу комунікації у Головному управлінні Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик.

"Поліція з'ясовує обставини конфлікту зі стріляниною на Оболоні. Після спілкування з усіма учасниками події слідчі визначаться з правовою оцінкою дій кожного", - написала Блищик.

За інформацією поліції, інцидент між лісорубами та місцевими жителями стався зранку. Внаслідок конфлікту ніхто не постраждав.

На спецлінію 102 надійшов виклик від громадян про незаконне вирубування лісу на вулиці Дніпроводській. Прибувши на місце, поліцейські почали розбиратися з учасниками конфлікту, а в цей час водій вантажівки сів за кермо та з хуліганських спонукань почав наїжджати на припарковані на узбіччі автомобілі. У результаті він пошкодив чотири автомобілі та продовжив рух у бік натовпу громадян.

Аби зупинити автомобіль, поліцейські були змушені застосувати табельну зброю для його пошкодження, після чого затримали правопорушника.

Було також встановлено, що до моменту прибуття патрульних, з боку лісорубів пролунало кілька пострілів, попередньо, з травматичної зброї.

Особи учасників події встановлені. Правоохоронці відбирають пояснення у всіх осіб, причетних до конфлікту.

Подія належним чином зареєстрована в Оболонському управлінні поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у селищі Дніпровська водна станція (Водогін) Оболонського району сталася сутичка між місцевими жителями та людьми, які вирубували ліс поблизу житлових будинків. За словами місцевих жителів, вирубування лісу розпочали представники організації «Відродження Водогону», які планують забудову ділянки.

14 серпня 2016 року біля Адміністрації Президента проходила акція проти незаконної забудови під Києвом, яка продовжилася в селищі Водогін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-