Київська мерія надасть постраждалим від вибуху тимчасове житло

Київська мерія надасть постраждалим від вибуху тимчасове житло

Укрінформ
Влада столиці забезпечить тимчасовим житлом усіх, хто постраждав у результаті вибуху в будинку в Голосіївському районі.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Усі, кому необхідне тимчасове житло, будуть забезпечені ним через КМДА», – підкреслив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс.

За його даними, наразі мова йде про 15 квартир, у яких проживає 70 мешканців.

Читайте також: Вибух у Києві: рятувальники намагаються витягнути людину з-під завалів

Як повідомлялося, близько 13:30 у суботу у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70 в другому під'їзді триповерхової будівлі стався вибух. За попередньою інформацією правоохоронних органів, у будівлі вибухнув газ. Внаслідок вибуху сталося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі. Постраждало 7 осіб. 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні. Одна людина - жінка 1971 року народження — загинула. Наразі тривають пошуки ще однієї людини.

На місце події одразу ж прибули міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, представники Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА і голова Голосіївської РДА Наталія Бондар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-